Regnskap Norge

Regnskap Norge

Kundehistorie

Regnskap Norge tilbyr ekspert-råd til sine medlemmer

Regnskap Norge har implementert en portal-løsning for regnskapsførere som gir steg-for-steg råd til deres kunder.

Utfordring

Regnskap Norge er meget dedikert til å gi utdannelse og assistanse for sine medlemsregnskapsførere. Mye av utdanningen gis gjennom Regnskap Norge AS, et datterselskap som håndterer den kommersielle siden av dette.

Regnskap Norge AS var på utkikk etter en effektiv måte til å gi målrettede råd til regnskapsførere for å hjelpe dem bistå sine kunder med forretningsoppgaver som krever spesiell håndtering sett fra et regnskaps- og/eller juridisk perspektiv.

Løsning

Regnskap Norge AS implementerte en online portalløsning som het Pintell (www.pintell.no) for regnskapsfører som gir steg-for-steg råd for å gjøre det enklere for regnskapsførerne å gi råd til sine kunder. Regnskap Norge AS benyttet Sparkling Logic’s SMARTS Decision Management System i skyen for å gjøre det mulig for Regnskap Norges regnskaps og juridiske spesialister å utvikle rådene ved å benytte SMARTS Decision Management brukergrensesnittet og implementere disse rådene til en sky-basert SMARTS beslutningstjeneste.

Resultat

Regnskap Norges team av regnskapsførere og jurister har fått muligheten til å lage, teste og implementere nye veiledere i Pintell portalen.

Som et resultat av dette er regnskap Norge AS i stand til å gi et enestående nivå av assistanse til norske regnskapsførere.

"Ny regelteknologi levert av Decisive gjorde det det mulig for Regnskap Norge å utvikle sin ny rådgivningsportal, Pintell, innenfor en fornuftig ramme."

Hans Christian Ellefsen, Regnskap Norge, Technology and Innovation

Mer detaljert informasjon om løsningen.

Regelmotor

Kompetanseoversikt

For mer info - registrer din e-post