Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler (cookies)

Informasjon om bruk av nettstedet

Ved å bruke eller laste ned innhold eller informasjon fra decisive.no(«nettstedet»), aksepterer du vilkårene og betingelsene for bruk av nettstedet. Denne erklæringen inneholder opplysninger som du har krav på etter personopplysningsloven § 19, som følge av at det samles inn informasjon/opplysninger om din adferd/bruk av nettstedet. Erklæringen inneholder videre informasjon om hvordan Decisive AS behandler personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18. 1 ledd.

I tillegg til opplysninger som innsamles gjennom bruk av nettstedet, behandler Decisive personopplysninger på vegne av våre kunder. All slik behandling skjer på bakgrunn av og for å oppfylle avtalen mellom Decisive og kunden. Decisives behandling av disse opplysningene reguleres av særskilte avtaler mellom kunden og Decisive.

Decisive er behandlingsansvarlig for Decisives behandling av personopplysninger. Det daglige behandlingsansvaret ligger hos daglig leder. Decisive gjør oppmerksom på at denne personvernerklæringen kan endres fra tid til annen som følge av endringer i hvordan vi håndterer og benytter innsamlede opplysninger.

Innhenting av informasjon

Decisive samler inn opplysninger om besøkende på nettstedet. Bakgrunnen og formålet med innsamlingen er å utarbeide statistikk som vi blant annet bruker til å lære av din og andre brukeres adferd, slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold. De innsamlede opplysningene inneholder blant annet informasjon over hvor mange som besøker nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvor brukeren kommer fra, hvilken nettleser som benyttes, informasjon om navigasjon på nettstedet, dato og tidspunkt for besøket, ISP og informasjon om operativsystemet til brukeren.

Opplysningene vil også kunne bli brukt i salg og markedsføringsøyemed, slik at vi kan gi våre kunder relevante og tilpassede tilbud. Opplysningene vi samler inn er avidentifiserte, slik at vi ikke kan spore opplysningen vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics, verktøyet er levert av Google inc. (Google) og funksjonaliteten i verktøyet innebærer at innsamlet informasjon sendes og lagres hos Google. Verktøyet benytter seg av informasjonskapsler og benyttes til å samle inn informasjon fra nettstedet og til å generere og utarbeide statistikk. Dersom du benytter en nettleser hvor «Do not Track» (DNT) funksjonen er aktivert, vil dette respekteres av nettstedet.

Informasjonskapsler

I henhold til § 2-7b i lov om elektronisk kommunikasjon, er Decisive pliktig til å informere våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Decisive benytter informasjonskapsler til innhenting av opplysninger om bruken av nettstedet.

Kurs og seminarer

Når vi arrangerer kurs og/eller seminarer vil vi, i forbindelse med påmelding, samle inn e-postadresser, navn og telefonnummer til deltakerne. Informasjonen vil bli brukt til å få oversikt over hvem som deltar på våre kurs/seminarer, hvilken bransje de kommer fra, titler og til å utarbeide statistikk, slik at vi kan forbedre våre kurs og seminarer. Informasjonen kan bli brukt til å kontakte de respektive deltakerne for å få en tilbakemelding på kurset/seminaret og i markedsføringsøyemed.

De innsamlede opplysningene vil ikke deles med noen tredjeparter.

Revisjon

Decisive er opptatt av personvern og sikkerhet. For å sikre at vi overholder interne og lovpålagte krav om data- og informasjonssikkerhet utfører vi årlige sikkerhetsrevisjoner.

Rettigheter

Alle som spør har rett på informasjon om en virksomhets behandling av personopplysninger, jf. personopplysningsloven § 18, 1 ledd. Decisive har i personvernerklæringen gitt slik informasjon, og vil henvise til denne ved eventuelle forespørsler. De som har registrert personopplysninger hos oss, har rett til innsyn i egne opplysninger. Vedkommende har videre rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger som vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Henvendelser og krav fra den registrerte vil besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager fra Decisive mottok henvendelsen.

Kontaktinformasjon

E-post: info@decisive.no
Telefon: + 47 22 66 20 00
Postadresse: Postboks 6468 Etterstad, 0605 Oslo

 

Cookies, også kjent som informasjonskapsler, er små tekstfiler som legges i din nettlesers internminne. Disse brukes til mye forskjellig, f.eks. for å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider, og alltid med det mål å forbedre brukeropplevelsen din.

Data fra cookies vil ikke brukes til å samle inn personlige opplysninger om deg. I innstillingene til din nettleser kan du både skru av og slette cookies.

Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker, og deres varighet:

cookieconsent_status 1 år Denne informasjonskapsel husker at en bruker har akseptert/avvist bruk av informasjonskaspler på vårt nettsted, så varselet kan skjules.
cookieconsent_accepted_categories 1 år Denne informasjonskapsel husker hvilke kategorier informasjonskapsler brukeren har akseptert.
__atuvc 1 år Denne AddThis informasjonskapselen* lagrer en oppdatert delingsstatistikk.
__atuvs End of brower session AddThis informasjonskapsel*
__atssc 2 år AddThis informasjonskapsel*
di2 1 år AddThis informasjonskapsel*
loc 1 år AddThis informasjonskapsel*
uid 1 år AddThis informasjonskapsel*
um 1 år AddThis informasjonskapsel*
uvc 1 år AddThis*/Add2Any*** Cookie
mus 1 år AddThis informasjonskapsel*
vc 1 år AddThis informasjonskapsel*
ouid 1 år AddThis informasjonskapsel*
notice_gdpr_prefs 1 år AddThis informasjonskapsel*
notice_preferences 1 år AddThis informasjonskapsel*
_ga 2 år Brukes av Google Analytics for å differensiere brukere.
_gali 1 år Brukes av Google Analytics for å finne ut hvilke linker på en side som blir klikket på.
_gid 24 timer Brukes av Google Analytics for å differensiere brukere.
_gat 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
_gat_<property-id> 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
AMP_TOKEN 2 år Denne informasjonskapselen fra Google Analytics brukes til å hente Client ID (tilfeldig nummer for identifisering mellom ulike sesjoner).
_dc_gtm_<property-id> 1 minutt Brukes av Google Analytics for å redusere antall forespørsler.
player 1 år Vimeo Cookie*****
vuid 2 år Vimeo Cookie*****
wordpress_<hash> 14 dager Denne WordPress-cookien lagrer dine autentiseringsdetaljer. Dens bruk er begrenset til administrasjonskonsollområdet, /wp-admin/
wordpress_logged_in_<hash> 14 dager Etter innlogging angir denne WordPress-cookie når du er logget inn, og hvem du er, for de fleste brukergrensesnitt.
wp-settings-{time}-<uid> 14 dager WordPress setter også noen wp-settings-{time}-[UID] cookies. Tallet på slutten er din individuelle bruker-ID fra brukerdatabase-tabellen. Dette brukes til å tilpasse visningen av admingrensesnittet, og muligens også hovednettgrensesnittet.
wordpress_test_cookie Denne informasjonskapselen brukes av WordPress for å teste om informasjonskapsler er aktivert i en brukers nettleser.

*AddThis gjør det mulig for deg å dele våre sider og innhold i sosiale medier som Facebook, Google+ og Twitter. AddThis benytter en rekke informasjonskapsler for å generere statistikk knyttet til deling i sosiale medier. Denne tjenesten implementerer og en rekke informasjonskapsler og pixler fra sine Pixel Partnere for nettannonsering knyttet til online-aktivitet og bruksmønster. Se en komplett liste over våre Pixel Partnere her eller reserver deg.

*****Vimeo sin innebygde videospiller bruker første-party-informasjonskapsler som de anser som viktige for videospilleropplevelsen. De bruker ikke tredjepartsanalyser eller annonseringskapsler når deres videospiller vises på et tredjeparts nettsted. Les informasjonskapslingsretningslinjene og finn utmeldingsinformasjon her.

Vi vil gjøre vårt beste for å liste alle informasjonskapsler som kan benyttes på denne nettsiden her. Siden de fleste informasjonskapsler genereres av tredjeparts-løsninger som stadig oppdateres, vil det kunne forekomme at du ser at nye informasjonskapsler benyttes i din nettleser uten at de er oppgitt i denne oversikten. Hvis du ønsker informasjon om en informasjonskapsel som ikke er oppført i denne oversikten, vennligst ta kontakt.