Jump to Content

Velkommen til Decisives fagblogg! 

1. september 2023

Decisive starter med dette innlegget vår fagblogg. Bloggen er en måte for oss i Decisive å få formidlet hva vi driver med til daglig og hva vi brenner for. Vi er mange personer som har ulike ting vi synes er spennende, og som vi dermed dykker ned i. 

Det er jo slik med mennesker at ting som interesserer oss vil vi gjerne lære mer om. Og da blir man ofte god på de samme tingene. 

Decisive er satt sammen av tre team. Vi har turnusavdelingen, som forvalter turnussystemet TTA og som hjelper våre TTA-kunder med stort og smått. Vi har systemutvikleravdelingen som består av fullstack Javautviklere IT-arkitekter. I tillegg har vi rådgivningsavdelingen med fokus på å levere gode råd og hjelp til våre kunder på alt fra pensjonskompetanse, personvern og informasjonssikkerhet til innføring og endringsledelse. Rådgivningsavdelingens center of excellence er regelverksutvikling og modellering av regelverk ved bruk av verktøyene i Decisivemetoden, noe jeg er helt sikker på at vil komme til syne på denne bloggen. 

På denne bloggen vil det derfor komme innlegg fra alle typer kompetanser vi er satt sammen av. Være seg IT-arkitektur, programmering, integrasjoner, turnusutfordringer, prosessledelse, innføring, regelverksutvikling eller bruk av Decision Management Systems, både off-the-shelf og selvlaget. 

Jeg gleder meg «sykt» til å lese de forskjellige innleggene, for i Decisive har vi mange forskjellige kompetente mennesker som har noe å formidle! 

 

 

Eivind Dahle

Daglig leder

Eivind.Dahle@decisive.no