Funksjonell arkitekt

Vil du bli en Decisiver - vi ser etter en ny funksjonell arkitekt

Decisive er et konsulentselskap med 25-30 ansatte som kjennetegnes av et uformelt miljø med høy faglig kompetanse. Vi er et knippe forskjellige mennesker som alle er spesialiserte på våre områder, men vi deler en oppfatning om at vi skal ha det gøy på jobb, at vi skal være ærlige ovenfor våre kunder (og hverandre da) og at vi skal skape systemer som er top notch.

Vi ser etter deg som kan bidra til at Decisive blir enda litt bedre. Du trenger ikke være en utadvendt type som elsker å holde presentasjoner, men du brenner for faget ditt og det du bidrar til å skape. Du er ærlig og har integritet, og du syns det er fint å jobbe i team.

Vi tror du har noen års relevant erfaring med å jobbe innenfor forretningsutvikling og at du har hatt en rolle som ligger i grenselandet mellom forretning og IT-utvikling.

Som funksjonell arkitekt vil din primære oppgave være å skape sammenheng mellom brukerens behov og krav, og løsningene som skal møte disse. I rollen skal du fungere som mellomledd mellom utviklerne og brukerne, og hjelper til med å ta avklaringer og beslutninger.

Som konsulent i Decisive jobber du hovedsakelig i prosjekter ute hos kunder. Dette innebærer at du bør være komfortabel med en hverdag med mange nye mennesker, til tider hektisk og med mange baller i luften. Derfor ser vi etter deg som er selvstendig og som bidrar til et fint samspill både sosialt og faglig mellom oss og kundene våre.

Vi tilbyr

 • Gode muligheter for faglige utvikling
 • Frihet under ansvar og faglige utfordringer i spennende miljøer
 • Mulighet til å bli en del av et ledende kompetansemiljø på forretningsregler
 • Et selskap med stabil økonomi
 • Konkurransedyktige betingelser som inkluderer fastlønn, gode bonus-, pensjons- og forsikringsordninger

Sosialt

Decisive har et uformelt arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer. Vi er på årlige seminarturer til utvalgte destinasjoner i Europa. Årlig arrangerer vi hytteturer, og vi har 5-kamp i aktiviteter som minigolf, quiz, dart m.m. Vi har tre andre årlige sosiale sammenkomster der vi kan invitere med partnere på to av dem. Månedlig arrangerer vi gamingkveld på kontoret.

Eksempler på oppgaver du kan få kan som funksjonell arkitekt i Decisive

 • Gjennomføre behovsanalyse
 • Beskrive funksjonelle krav
 • Beskrive forretningsarkitektur med blant annet forretningsprosesser
 • Forankre arbeid i forretningen og virksomheten
 • Drive prosessen for behov og kravarbeidet og innhente behov fra forretningen og brukere og omdanne dette til brukerhistorier
 • Sikre at kravene og brukerhistoriene er et godt grunnlag for utvikling og test

Kontakt

Kontakt Tobias Vigmostad om du har spørsmål om stillingen

Tobias Vigmostad
Tobias.Vigmostad@decisive.no